Menu
Punten

Ingrediënten

+

Chocoladesoufflé

Cacaogel

Afwerking

  • karamelijs met gezouten boter
  • munt 4.0 stengel(s)

Yves Mattagne stak de traditionele chocoladesoufflé in een nieuw jasje, door er karamelijs met gezouten boter en cacaogel aan toe te voegen. Een chocoladedessert om duimen en vingers bij af te likken!

...

Bereiding

  1. Chocoladesoufflé

    • Breng de melk aan de kook, haal ze van het vuur en voeg de pure chocolade toe. 
    • Mix en voeg vervolgens de Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins toe. 
    • Mix opnieuw en vul hiermee de vooraf beboterde siliconen mallen. 
    • Bak in de oven op 160°C gedurende 6 tot 8 minuten. 
  2. Cacaogel

    • Breng de room aan de kook. 
    • Haal van het vuur en voeg de cacao en Texture Gelei toe. 
    •  Mix en laat afkoelen. 
    • Doe het mengsel in een spuitzak. 
  3. Afwerking

    • Schik de minisoufflés op een bord, vergezeld van punten van cacaogel en karamelijs met gezouten boter. 
    • Werk af met een plukje munt. 
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu