Ingrediënten
Chef Traiteur - Japanse rundsreepjes teriyaki met groenten en rijst
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Gember Specerijenpuree 750 g.jpg)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 200.0 ml
-
honing 160.0 ml
-
diepvries wortelstaafjes, gegaard 2.0 kg
-
diepvries paksoi, gegaard 2.0 kg
-
Rundsreepjes 5.0 kg
-
lente-uitjes fijngesneden 200.0 g
-
sesamzaad 30.0 g
-
Koriander, fijngesneden 40.0 g
-
Knorr Parboiled Langkorrelrijst, gegaard 10.0 kg