Ingrediënten
''Ceviche'' van zalm en asperges met kreeften-Hollandaise
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
Garnituur
Kreeften-Hollandaise
Opmaak
Ingrediënt naam
Bereiding
-
limoensap 3 dl
-
Thai fish saus 30 g
-
Palmsuiker 30 g
-
Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L 60 g
Garnituur
-
zalmfilet 500 g
-
mini komkommers 3 st
-
verse asperges, gekookt 10 st
-
rode ui, ingelegd 0.50 st
-
honingtomaatjes 30 st
-
kafirlimoenblaadjes 3 st
-
rode chilipeper 0.50 st
Kreeften-Hollandaise
-
Knorr Professional Kreeftenjus Vloeibaar 1 L 200 mg
-
Opmaak
-
koriander 5 tk