Menu

Ingrediënten

+

Bulgur

Garnituur

  • radijsjes 150 g
  • komkommer 250 g
  • avocado 3 st
  • lente-uitjes fijngesnipperd 100 g
  • edamame 250 g

Opmaak


...

Bereiding

  1. Bulgur

  2. Garnituur

    • Schil de radijs en snijd deze flinterdun op de mandoline.
    • Snijd de komkommer in de lengte in dunne plakjes op de mandoline.
    • Maak de avocado schoon en snijd deze in plakken en snijd de bosui in ringetjes.
  3. Opmaak

    • Schep de bulger in de disposable bowls.
    • Verdeel de gesneden radijs, komkommer, avocado, lente-ui en de edamame boontjes op de bulgur.
    • Maak de salade af met de waterkers, shiso purper blaadjes.
    • Verpak deHellmann's Dressing Fijne Kruiden-Bieslook in aparte disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu