Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bulgur

Garnituur

  • radijsjes 150.0 g
  • komkommer 250.0 g
  • avocado 3.0 st
  • lente-uitjes fijngesnipperd 100.0 g
  • edamame 250.0 g

Opmaak

  • waterkers 100.0 g
  • Shiso purper 5.0 Pack
  • Hellmann’s Fijne Kruiden-Bieslook Dressing 3.0 dl

...

Bereiding

  1. Bulgur

  2. Garnituur

    • Schil de radijs en snijd deze flinterdun op de mandoline.
    • Snijd de komkommer in de lengte in dunne plakjes op de mandoline.
    • Maak de avocado schoon en snijd deze in plakken en snijd de bosui in ringetjes.
  3. Opmaak

    • Schep de bulger in de disposable bowls.
    • Verdeel de gesneden radijs, komkommer, avocado, lente-ui en de edamame boontjes op de bulgur.
    • Maak de salade af met de waterkers, shiso purper blaadjes.
    • Verpak de Hellmann's Dressing Fijne Kruiden-Bieslook in aparte disposable bakjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu