Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bulgur

Rijstazijn

  • rijstazijn 250.0 ml
  • kristalsuiker 100.0 g

Hummus

  • kikkererwten, geweekt 230.0 g
  • olijfolie extra vierge 20.0 g
  • tahini 25.0 g
  • Bahdridi Jonnie Boer 2.0 g
  • citroenrasp 10.0 g
  • knoflookteentjes 1.0 st

Opmaak

  • fijngesneden munt 3.0 g
  • koriander, fijngehakt 3.0 g
  • kerstomaatjes 150.0 g
  • snackkomkommer 100.0 g
  • Radijs 50.0 g
  • granaatappel 100.0 g
  • zoetzure rode ui 50.0 g
  • viooltjes 10.0 st
  • Hellmann's Vinaigrette Citrus 50.0 g

...

Bereiding

  1. Bulgur

    • Kook water met de Knorr 1-2-3 Groentebouillon zoutarm en Curry Madras Jonnie Boer en olijfolie, als de bouillon kookt
    • Voeg de bulgur toe, als het kookt 1 keer doorroeren, zet de pan van het vuur, en laat met deksel erop afkoelen.
  2. Rijstazijn

    • Kook de rijstazijn met de suiker op en zet koel.
    • Giet de koude rijstmarinade op de fijn gesneden rode ui strips dek af en zet koel doe dit minimaal 1 dag van te voren.
    • Giet de koude rijstazijn ,op de dag van gebruik op de gesneden snackkomkommer.
  3. Hummus

    • Giet de kikkererwten af en vang het vocht op, en maal deze fijn in de magimix, voeg de overige ingredienten toe en maal verder, voeg eventueel nog wat kikkererwtenvocht toe
    • Maak de hummus 1 dag van tevoren voor de smaak ontwikkeling.
  4. Opmaak

    • Roer de bulgur 1 keer door, en meng met de fijngesneden munt/koriander en verdeel op de borden/kommetjes of glaasjes.
    • Doe de hummus in een spuitzak en spuit kleine dopjes op de bulgur.
    • Decoreer de bulgur met de tomaatjes/komkommer/radijs/uitjes en de granaatappelpitten.
    • Besprenkel het geheel met de vinaigrette en decoreer met de vioolblaadjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu