Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bulgur

Rijstazijn

  • rijstazijn 250.0 ml
  • kristalsuiker 100.0 g

Hummus

  • kikkererwten, geweekt 230.0 g
  • olijfolie extra vierge 20.0 g
  • tahini 25.0 g
  • Bahdridi Jonnie Boer 2.0 g
  • citroenrasp 10.0 g
  • knoflookteentjes 1.0 st

Opmaak

  • fijngesneden munt 3.0 g
  • koriander, fijngehakt 3.0 g
  • kerstomaatjes 150.0 g
  • snackkomkommer 100.0 g
  • Radijs 50.0 g
  • granaatappel 100.0 g
  • zoetzure rode ui 50.0 g
  • viooltjes 10.0 st
  • Hellmann's Vinaigrette Citrus 50.0 g

...

Bereiding

  1. Bulgur

    • Kook water met de Knorr 1-2-3 Groentebouillon zoutarm en Curry Madras Jonnie Boer en olijfolie, als de bouillon kookt
    • Voeg de bulgur toe, als het kookt 1 keer doorroeren, zet de pan van het vuur, en laat met deksel erop afkoelen.
  2. Rijstazijn

    • Kook de rijstazijn met de suiker op en zet koel.
    • Giet de koude rijstmarinade op de fijn gesneden rode ui strips dek af en zet koel doe dit minimaal 1 dag van te voren.
    • Giet de koude rijstazijn ,op de dag van gebruik op de gesneden snackkomkommer.
  3. Hummus

    • Giet de kikkererwten af en vang het vocht op, en maal deze fijn in de magimix, voeg de overige ingredienten toe en maal verder, voeg eventueel nog wat kikkererwtenvocht toe
    • Maak de hummus 1 dag van tevoren voor de smaak ontwikkeling.
  4. Opmaak

    • Roer de bulgur 1 keer door, en meng met de fijngesneden munt/koriander en verdeel op de borden/kommetjes of glaasjes.
    • Doe de hummus in een spuitzak en spuit kleine dopjes op de bulgur.
    • Decoreer de bulgur met de tomaatjes/komkommer/radijs/uitjes en de granaatappelpitten.
    • Besprenkel het geheel met de vinaigrette en decoreer met de vioolblaadjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu