Menu
Punten

Ingrediënten

+

Maltaisesaus

Groene asperges

  • groene asperges 20.0 st
  • gepocheerde eitjes

Lakkage voor buikspek

  • gegaard buikspek 10.0 st
  • Vloeibare honing 50.0 g
  • Sojasaus 12.5 g
  • sesamzaadjes 5.0 g
  • ketchup 12.5 g
  • zeste van appelsien
  • cress van peterseliewortel

Sappig buikspek, gepocheerde eitjes en de oerklassieker bij gerechten met asperges: maltaisesaus, een hollandaisesaus met sinaasappeltwist.

...

Bereiding

  1. Maltaisesaus

    • Meng de Knorr Professional Garde d’Or Hollandaise
      met de sinaasappelsap en een scheutje room.
    • Giet de saus in een kleine espumafles met 2 patronen en zet warm.
  2. Groene asperges

    • Gaar de asperges.
    • Pocheer de eitjes.
  3. Lakkage voor buikspek

    • Meng de honing, de sojasaus, de sesamzaadjes en de ketchup.
    • Lak het spek en verwarm in de oven.
    • Werk het resultaat af met de zeste van appelsien en de peterseliecress.
    Vervang het sinaasappelsap door Hellmann's Citrus Vinaigrette om een traditionele hollandaisesaus te maken. Verwarm de Knorr Professional Garde d’Or Hollandaise wel eerst voor en voeg er daarna de vinaigrette aan toe.  
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu