Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    -Vermeng de vis met het limoensap en kruid met peper en zout, dek af en laat 15 min. marineren in de koeling. -Verhit de Phase en stoof er de paprika met de uien in aan, voeg de Knoflookpuree toe en stoof 10 min. verder. -Blus met de kokosmelk en voeg de Visfumet en het komijnpoeder toe. -Roer er de Napoletana onder en doe in een gastrobak van 5 cm. hoog -Haal de vis uit marinade en kruid met peper en zout en leg boven op de rest van de bereiding. -Dek af, plaats in een tot 100°C voorverwarmde oven en laat ongeveer 20 min. garen. -Werk af met koriander en serveer met jasmijnrijst.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu