Ingrediënten
Brasvarkensbuik met jonge bloemkool en gremolata
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Brasvarvarkensbuik
Laksaus
Groenten
Serveren
Ingrediënt naam
Brasvarvarkensbuik
-
varkensbuik rauw, bij voorkeur "Brasvar" 2.0 kg
-
water 5.0 l
-
zout 325.0 g
-
nitrietpekelzout 65.0 g
Laksaus
-
Knorr Professional Kalfsfond 400.0 g
-
teryaki 15.0 g
-
citroengras 1.0 st
-
kaffirblaadjes 2.0 st
-
kervel
-
platte peterselie
-
dragon
-
fijngesneden bieslook
-
olijfolie 20.0 cl
-
citroenzeste 1.0 st
-
peper en zout
Groenten
-
Bloemkool 714.0 g
-
jonge broccoli 1.0 st
-
(bruine) boter
-
room 250.0 ml
Serveren
-
takjes vogelmuur 1.0 st