Ingrediënten
Bourguignon met chocolade- en sinaasappelsaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Vlees braden
Garnituur
Afwerking van de saus
Opmaak
Ingrediënt naam
Vlees braden
-
rundsvlees 25 kg
-
water 1 l
-
Demi-glace poeder 25 g
-
zonnebloemolie 50 ml
-
-
Sinaasappelmarmelade 100 g
-
rode wijn 500 ml
Garnituur
-
gerookt spek 278 g
-
diepgevroren champignons in schijfjes 250 g
-
kristalsuiker 10 g
-
zilveruitjes (diepvries) 250 g
-
sinaasappel 143 g
Afwerking van de saus
-
chocolade callets puur 100 g
-
Maizena Express Blanke Sausbinder 50 g
Opmaak
-
peterselie 20 g