Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten

  • broccoliroosjes 300.0 g
  • snijbonen, fijngesneden 500.0 g
  • sojascheuten 300.0 g
  • pijpajuin, fijngesneden 300.0 g
  • wortel, in julienne 500.0 g

Tonijn

  • Tonijnfilet 600.0 g

Dressing


...

Bereiding

  1. Groenten

    • Blancheer de broccoliroosjes en de gesneden snijbonen. Koel ze daarna weer af.
    • Meng de geblancheerde groenten met de worteljulienne,
      de julienne van pijpajuin en de sojascheuten.
  2. Tonijn

    • Korst de tonijnfilet kort aan en kruid met peper en zout. Koel daarna snel.
  3. Dressing

    • Meng de Hellmann’s Klassiek Dressing samen met
      de Knorr Primerba Asian Pesto, de Conimex Sambal Oelek,
      de soja en het limoensap.
  4. Opmaak

    • Meng de salade met de dressing. Dresseer daarna in een schaal.
    • Werk de salade af met schijfjes gebakken tonijn.
    Maak deze zomerse salade nog verfrissender met verse koriander of blaadjes munt.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu