Menu
Punten

Ingrediënten

+

Ananas met kruiden

  • ananas 1.13 kg
  • water 2.5 l
  • Zwarte peperkorrels 10.0 st
  • vanillestok 1.0 st
  • kaneelstok 5.0 st
  • suiker 1.13 kg
  • steranijs 6.0 st
  • honing 100.0 g
  • olijfolie 100.0 ml

Guacamole

  • avocado, diepvries 250.0 g
  • witte chocolade, gesmolten 215.0 g
  • Solo Professional Koken & Opkloppen 150.0 ml

Kaascrème

  • Hellmann's Sandwich Delight Roomkaas Natuur 500.0 g
  • citroenrasp 50.0 ml
  • Griekse yoghurt 250.0 g
  • bloemsuiker 125.0 g
  • Solo Professional Koken & Opkloppen 750.0 ml

...

Bereiding

  1. Ananas met kruiden

    • Breng water, witte suiker, zwarte peperkorrels, vanillestok, kaneelstok en steranijs aan de kook.
    • Laat 10min. zachtjes koken.
    • Voeg de ananas toe en laat nog eens 30min. zachtjes garen net onder het kookpunt (90 à 95°C).
    • Haal de ananas uit de jus en laat deze uitlekken.
    • Verhit de olijfolie en bak er ananasstukjes in aan, voeg 150ml jus van de ananas en de honing toe en laat dit droog koken.
    • Doe de ananas in glaasjes en plaats in de koeling.
  2. Guacamole

    • Mix de avocado fijn in een blender
    • Voeg de witte gesmolten chocolade toe.
    • Meng er de tot ¾ opgeslagen SOLO bij en houd in een spuitzak.
  3. Kaascrème

    • Klop de SOLO op met de bloemsuiker tot deze stevig is, meng er de HELLMANN’S Roomkaas, yoghurt en het citroensap onder.
    • Doe alles in een spuitzak. Spuit de roomkaasmengeling op de ananas en spuit een beetje van de Guacamolecrème in het midden van de roomkaasmengeling.

    Op het moment van serveren kan je met een brander de guacamolecrème lichtjes karamelliseren.Geef hier bij ook een krokant koekje.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu