Menu
Punten
Mannen en vrouwen kijken naar de menukaart in een restaurant

1. Meer veggie fans dan ooit

1 op de 3 Belgen skipt wekelijks vlees.* En dat cijfer blijft groeien. Het zijn lang niet meer enkel vegetariërs die op zoek gaan naar jouw veggie opties. Veruit de meeste veggie bestellingen komen van klassieke vleeseters.

Gezellig terras van restaurant met lampjes

2. Meer bewuste gasten willen bewuster eten

Wist je dat 40% van de Belgen graag minder vlees wil eten? Ze zijn zich steeds bewuster van de ecologische impact van vleesverwerking. 

Groenteburger met salade en een vegetarische burger met frietjes

3. 1 op de 5 kiest een restaurant voor je veggie gerechten

Zo’n 20% van alle gasten laat de keuze van restaurant afhangen van het veggie menu. Vegetarisch is meer dan een salade met geitenkaas of portie kaaskroketten. Met deze 3 burgers overtuig je elke gast.

 

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu