Menu
Punten

Hoe vertaal je de delicate smaken uit de zee naar het bord? Duik in onze wedstrijdprijzen!

Wat kan je winnen? 

  • Hoofdprijs: 4 workshops (voor de chef en 5 teamleden) 'van zee tot serveren' door visexpert en sterrenchef Edwin Vinke die zijn (zee)vruchten afwerpt in de keuken.
    • De dag begint met een bezoek aan de visboer om de beste ingrediënten te selecteren, gevolgd door een terugkeer naar het restaurant in Hoofdplaat (30 km van Knokke) voor de workshop. Edwin Vinke en onze chef Wesley zullen je begeleiden bij een demonstratie over het bereiden van vis en sauzen. De dag wordt afgesloten met een heerlijke lunch bestaande uit de gerechten die tijdens de workshop zijn bereid.    
  • 2e prijs: 1 diner voor twee bij het restaurant van Edwin Vinke, 'De Kromme Watergang' in Hoofdplaat (30km van Knokke). 
  • 3e prijs: 10 verrassingspakketen met topproducten.

Hoe deelnemen? Laat hieronder je gegevens achter, beantwoord de 2 wedstrijdvragen en de schiftingsvraag en verstuur je antwoorden voor 31/01/2025 om middernacht.

*Deze actie is geldig voor alle B2B restaurants, hotels, slagers & traiteurs in België & Luxemburg. Deelnemers kunnen slechts één enkele keer geldig deelnemen, namelijk met unieke persoonlijke gegevens en namens één en hetzelfde handelszaak/BTW nummer. Deze wedstrijd is niet geldig voor particulieren. Zie online wedstrijdreglement.

Vraag 1:

Welk product hebben we recent gelanceerd en is daarmee de nieuwste innovatie in ons Knorr Professional Liquid Concentrates gamma? 

A. Knorr Professional Liquid Concentrate Vis 1L

B. Knorr Professional Liquid Concentrate Schaaldieren 1L

C. Knorr Professional Liquid Concentrate Groenten 1L

Aantwoord:

Vraag 2:

Hoeveel producten hebben we in ons Knorr Professional Garde d'Or gamma

A. 11

B. 12

C. 13

Aantwoord:

Schiftingsvraag:

Hoeveel geldig ingevulde deelnemingsformulieren zullen wij ontvangen hebben op 31/01/2025 om 24u?

Antwoord:

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu