Het chefteam van Unilever Food Solutions heeft een unieke ondersteunende functie binnen de Unilever Food Solutions werking. Zo zijn de Culinair Adviseurs onder andere verantwoordelijk voor productontwikkeling, verzorgen ze degustaties en demonstraties en worden oplossingen ontwikkeld voor uw dagdagelijkse problemen.
Tevens staan ze, samen met uw vertegenwoordiger, paraat om al uw product-technische culinaire vragen te beantwoorden. U kan ons vragen bij u langs te komen in uw keuken of ons ontmoeten op de talrijke culinaire vakbeurzen of opendeurdagen die u bezoekt.
Wesley Bay
Sinds September 2015 is Wesley Bay gestart bij Unilever Food Solutions als culinair adviseur. Daarvoor was hij als zelfstandig traiteur en freelance chef aan de slag en werkte hij als head chef bij het Kortrijks sterrenrestaurant Boxy’s. Wesley focust zich nu vooral op restaurant en bistronomy.
E-mail: wesley.bay@unilever.com
Benieuwd naar meer inspiratie van onze chefs? Volg @chefwesley_ dan op Instagram.
Jurgen Robijn
Sinds 2023 versterkt Jurgen Robijn het team van Unilever Food Solutions als culinair adviseur. Na zijn opleiding aan Hotelschool Horiton Wemmel, met een specialisatie in keuken en een bachelor hotelmanagement, deed hij o.a. ervaring op bij Restaurant d’Hoogh Mechelen en bij Sofitel Brussels Airport. Hij was ook jarenlang zelfstandig cateraar. Met zijn uitgebreide achtergrond en specifiek ervaring als slager, richt Jurgen zich nu op het ondersteunen van de Social en Slagers en Traiteurs.
E-mail: jurgen.robijn@unilever.com
Benieuwd naar meer inspiratie van onze chefs? Volg @chefjurgen_ dan op Instagram.